Kuldkaru Open 2016

Sten Orav -57 kg 7 võistlejat. Esimene matš Venemaa esindajaga Aidamir Kazbekoviga. Seis oli kolmandaks minutiks 2:2 kui Sten tegi rumala vea ja venelane pani ta selili. Pronksikohtumises enam Sten vigu ei teinud ja maadles kindlalt võites venelast Zorikto Sultumovi punktidega 10:0.

Jaanek Lips -61kg 7 võistlejat. Esimeses ringis oli ta vaba, seejärel läks ta kokku europpa juunioride pronkmedali omanikuga suurbritanniast Gerorge Rammiga. Jaanek kasutas oma kogemused ära ja võitis teda kindlalt 10:0. Finaalis maadles ta valgevenelase Gusein Shahbanoviga. Maadlus oli võrdne, esimesel poolajal oli seis 1:0 valgevenelase eduseisus. Teisel poolajal alustas Jaanek aktiivsemalt ja hoiatuse sai vastane. Jaanek kaitses ilusti ära 30 sekundit ja Jaanek lasi end peale kongi löömist lõdvaks kuigi kohtunik ei vilistanud. See eksimus läks Jaanekile maksma 2 punkti. Kuigi Jaanek jätkas aktiivselt, saades selle eest punkti lõppes aeg ära ja seis jäi 3:1.

Ragnar Kaasik 125kg. Ragnar Kaasik. Ragnaril loosiga vedas, ta sai tänu loosile kohe poolfinaali kus ta kohtus slovakkia esindajaga Georgi Nogaeviga (osseet). Ragnar alustas matši aktiivselt, kuid aktiivsus maksis kätte ja Ragnar kaotas 4 punkti. Selle seisuga matš ka lõppes. Ragnari kaal raskekaalus jääb väikeseks, raske on liigutada 125 kiloseid mehi kui enda kaal on 109.

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud